Šufan Tmavá čokoláda 90% s maldonskou solí BIO (70 g) - Peru - vyrobena metodou bean-to-bar

Šufan Tmavá čokoláda 90% s maldonskou solí BIO (70 g) – Peru – vyrobena metodou bean-to-bar


139 

Šufan Tmavá čokoláda 90% s maldonskou solí BIO (70 g) – Peru – vyrobena metodou bean-to-bar od výrobce Šufan má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Tabulková 90% čokoláda bude skutečným potěšením pro chuťové pohárky i těch nejnáročnějších čokoládových fajnšmekrů. Je vyrobená metodou bean-to-bar pouze ze čtyř prvotřídních surovin – kakaových bobů, kakaového másla, třtinového cukru a špetky maldonské soli. Extra kvalitní BIO kakaové boby odrůdy Criollo patří mezi nejvzácnější na světě a jsou dováženy přímo z Peru. Po jejich šetrném pražení a mletí trvajícím čtyři dny se čokoláda nechává vyzrát, temperuje a následně odlévá do tabulek. Jemná Maldonská sůl, oblíbená i v kuchyni Buckinghamského paláce, dodává čokoládě jedinečnou chuťovou hloubku. Každý čtvereček je výsledkem pečlivého a časově náročného procesu bez palmového oleje, lecitinu a přidaných aromat. Užijte si tento královský dezert v jogurtech, kaších, na palačinkách či jako skvělý dárek. Matějovi a Markovi chybělo na českém trhu stejně lahodné ořechové máslo, jaké ochutnali při toulkách Amerikou. A tak v roce 2014 začali vyrábět vlastní. Od té doby se portfolio značky Šufan rozrostlo o další dobroty, přísný dohled nad kvalitou ale zůstal stejný. Zakladatelé pravidelně navštěvují rodinné farmy v Česku i zahraničí, kontrolují kvalitu sklizní a oříšky pak zpracovávají ve vlastní šetrné pražírně.

Vlastnosti produktu

  • Složení: Kakaové boby BIO, kakaové máslo BIO, sušená třtinová šťáva BIO, 0,3 % Maldonská sůl. Obsah kakaového podílu 90 %. Alergeny: Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů, sezamu, mléka a arašídů.
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Kakaové boby BIO, kakaové máslo BIO, sušená třtinová šťáva BIO, 0,3 % Maldonská sůl. Obsah kakaového podílu 90 %. Alergeny: Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů, sezamu, mléka a arašídů.