Rostlinná čokoláda přináší dokonalou jemnost a krémovou chuť díky kokosové alternativě mléka. Rodinná firma Bio Benjamin, sídlící v Bulharsku, vyrábí neobyčejné čokolády s ohledem na životní prostředí. Kakao se pěstuje permakulturně mezi ovocnými stromy jako je mango a papája, což mu dodává na unikátní tropické chuti. Kokos zajišťuje jemnou konzistenci, kterou si užijete v každém čtverečku. Vegani, vegetariáni, bezlepkáři a vůbec všichni jídlomilci, nastražte uši. Český PURO shop dokazuje, že za kvalitní a chutnou stravou mohou stát čistě rostlinné dobroty. Ve své virtuální špajzce má alternativy živočišných produktů, slané i sladké pochutiny převážně v BIO kvalitě a některé bez obsahu lepku. Tak dobrou chuť!
Vlastnosti produktu
- Složení: Třtinový cukr*, kakaová hmota*, kokosové mléko v prášku* (15%), kakaové máslo*, emulgátor: slunečnicový lecitin*. Obsah kakaové sušiny minimálně 44%. *z kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ a SEZAMU.
- :
- :
- zbylé parametry jsou v obchodě.