Tierra Verde Prací soda - 5 kg - pro výrobu domácího práškuTierra Verde Prací soda - 15 kg - II. jakost - pro výrobu domácího prášku

Tierra Verde Prací soda – 5 kg – pro výrobu domácího prášku


203 

Tierra Verde Prací soda – 5 kg – pro výrobu domácího prášku od výrobce Tierra Verde má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Prací soda, známá také jako těžká soda, je jednou ze základních surovin při výrobě domácího pracího prášku nebo mýdlového slizu, které patří k nejlevnějším a nejekologičtějším způsobům praní. Pokud vás tedy láká příprava vlastního domácího prášku, pak směle do toho! Mimo jiné změkčuje také vodu a tím chrání pračku před usazováním vodního kamene. Rozpouští tuk a odstraňuje skvrny z textilu, takže je ideální pro namáčení i silně znečištěného, zamaštěného či zapáchajícího prádla. Moravská značka Tierra Verde vyrábí a dováží ekologické pomocníky mnoha druhů. Mezi ně patří zejména ekologická drogerie a kosmetika, ale i bezodpadové produkty pro pro denní použití. Pro ženy nabízí také menstruační kalíšky a pratelné vložky. Velká část produktů vzniká v Brně a podle nás připravuje nejčistší ekodrogerii v Česku. To dosvědčuje i uznávaný certifikát Ecogarantie®, kterým se pyšní jako jediná v ČR. Dbá přitom jak na blaho spotřebitelů, tak na minimalizaci odpadů a recyklaci. Žádné výrobky Tierra Verde v našem sortimentu neobsahují živočisné složky, a jsou tedy čiště veganské.

Vlastnosti produktu

Složení

Uhličitan sodný (Na2CO3)

Hmotnost

5 kg