Mililk® Ovesný Barista koncentrát BIO (20 x 250 ml) - ve formě plátků

Mililk® Ovesný Barista koncentrát BIO (20 x 250 ml) – ve formě plátků


219 

Mililk® Ovesný Barista koncentrát BIO (20 x 250 ml) – ve formě plátků od výrobce PURO shop má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Mililk® Ovesný Barista koncentrát BIO představuje revoluční způsob, jak si vychutnat ovesný nápoj v bio kvalitě. Tento bezlepkový nápoj bez cukru je nasušený ve formě plátků (20 ks), díky čemuž se snadně skladuje i připravuje. Významně šetří obaly a hmotnost ve srovnání s tetrapakovými nápoji, což znamená ekologičtější volbu. Vyroben z fermentovaného bio ovsa, Mililk® si zachovává přirozenou chuť a lze jej snadno napěnit do kávových nápojů. Z každého plátku formátu zhruba A4 snadno připravíte 250 ml čerstvého nápoje pouze s použitím vody, celkem tak z jednoho balení vyrobíte až 5 litrů ovesného nápoje. Ideální na cesty díky kompaktnímu balení, které nevyžaduje lednici. Vyzkoušejte je také jako karamelky – stačí rozříznout, srolovat a vytvarovat kuličky. Vegani, vegetariáni, bezlepkáři a vůbec všichni jídlomilci, nastražte uši. Český PURO shop dokazuje, že za kvalitní a chutnou stravou mohou stát čistě rostlinné dobroty. Ve své virtuální špajzce má alternativy živočišných produktů, slané i sladké pochutiny převážně v BIO kvalitě a některé bez obsahu lepku. Tak dobrou chuť!

Vlastnosti produktu

  • Složení: Fermentovaná celozrnná OVESNÁ mouka* (55 %), pitná voda, řepkový olej*, OVESNÁ vláknina*, stabilizátor: karobová guma*, mořská sůl, přírodní aroma vanilky Bourbon. *z kontrolovaného ekologického zemědělství. OVESNÉ vločky jsou bezlepkové. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Fermentovaná celozrnná OVESNÁ mouka* (55 %), pitná voda, řepkový olej*, OVESNÁ vláknina*, stabilizátor: karobová guma*, mořská sůl, přírodní aroma vanilky Bourbon. *z kontrolovaného ekologického zemědělství. OVESNÉ vločky jsou bezlepkové. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.