Nobilis Tilia Dárková sada Pro hřejivý domov - voňavá radost pro někoho miléhoNobilis Tilia Směs éterických olejů - Zimní večer (10 ml)

Nobilis Tilia Dárková sada Pro hřejivý domov – voňavá radost pro někoho milého


369 

Nobilis Tilia Dárková sada Pro hřejivý domov – voňavá radost pro někoho milého od výrobce Nobilis Tilia má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Stromeček zdobí od pradávna náš vánoční domov. Ať už se o něj staráme sebelépe, po pár týdnech začne chřadnout, opadávat a jeho krásná vůně odezní. Malý keramický stromek poslouží jako báječný difuzér a společně se směsí éterických olejů Zimní večer  vydrží kapku po kapce těšit smysly nejen týdny, ale i měsíce. Všechno, co je k potřeba k tomu, aby obdarovaný provoněl svůj příbytek aromatem svařeného vína a čerstvých loupaných pomerančů, najdete v této sadě. Nobilis Tilia je ryze českou společností vyrábějící tu nejkvalitnější přírodní kosmetiku. Většina produktů má jedny z nejpřísnějších certifikátů CPK nebo CPK BIO, které zaručují nejvyšší kvalitu surovin i výrobního procesu. 

Vlastnosti produktu

  • Složení: Směs éterických olejů Zimní večer: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (éterický olej pomerančový sladký), Illicium Verum Fruit Oil (éterický olej anýzový), Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil (éterický olej z kůry skořicovníku), Limonene*, Cinnamal*, Eugenol*, Linalool*, Citral*, Cinnamyl Alcohol*. *z přírodních éterických olejů
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Směs éterických olejů Zimní večer: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (éterický olej pomerančový sladký), Illicium Verum Fruit Oil (éterický olej anýzový), Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil (éterický olej z kůry skořicovníku), Limonene*, Cinnamal*, Eugenol*, Linalool*, Citral*, Cinnamyl Alcohol*. *z přírodních éterických olejů