Lavera Basis Sensitive Balzám na rty (4

Lavera Basis Sensitive Balzám na rty (4,5 g) – s rakytníkem, arnikou a měsíčkem


79 

Lavera Basis Sensitive Balzám na rty (4,5 g) – s rakytníkem, arnikou a měsíčkem od výrobce Lavera má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Hmm, tak tohle je skutečný balzám na rty. 🙂 Lavera ho vyvinula speciálně pro citlivé, suché a popraskané papulky, ať už z mrazíků, nebo slunečních paprsků. Stačí máznout a máte na dlouhou chvíli vystaráno. Balzám totiž vytvoří jemnou vrstvu, která rty chrání a zabraňuje vysušování. Pod palcem to má hlavně ricinový, jojobový a mandlový olej a vitamín E. Jemně nasládlou vůni a chuť pak propůjčuje balzámu BIO lékořice. A co víc, certifikáty  NaTrue a Vegan Society garantují přítomnost pouze látek přírodního a rostlinného původu.  Lavera je jedním z pionýrů certifikované přírodní kosmetiky. Vznikla již v roce 1987 a opírá se o sílu přírody. To je podle zakladatele značky jediný správný způsob, jak dosáhnout přirozené krásy. Do středu zájmu a svých inovací staví v Laveře zákazníky, jejich přání a tužby a také péči o životní prostředí. Všechny produkty se pyšní certfikací NaTrue nebo Cosmos Organic a nejsou testované na zvířatech.

Vlastnosti produktu

  • Složení: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Rhus Verniciflua Peel Wax, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Fragrance (Parfum)**, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Arnica Montana Flower Extract*, Calendula Officinalis Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Alcohol* denat., Water (Aqua), Benzyl Alcohol**. *Z ekologického zemědělství, **z přírodních éterických olejů.
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Rhus Verniciflua Peel Wax, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Fragrance (Parfum)**, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Arnica Montana Flower Extract*, Calendula Officinalis Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Alcohol* denat., Water (Aqua), Benzyl Alcohol**. *Z ekologického zemědělství, **z přírodních éterických olejů.