Saloos Bioaktivní sérum na pigmentové skvrny BIO (20 ml) - sjednocuje a zesvětluje pleť

Saloos Bioaktivní sérum na pigmentové skvrny BIO (20 ml) – sjednocuje a zesvětluje pleť


329 

Saloos Bioaktivní sérum na pigmentové skvrny BIO (20 ml) – sjednocuje a zesvětluje pleť od výrobce Saloos má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Bioaktivní sérum na pigmentové skvrny Saloos je přírodní produkt navržený pro eliminaci nežádoucí pigmentace a prevenci jejího vzniku. Díky silným přírodním látkám chrání pleť před UV zářením, snižuje tmavé skvrny, sjednocuje tón pleti a podporuje zdravý, zářivý vzhled pokožky. Jeho inovativní formulace proniká hluboko do pokožky, upravuje hladinu melaninu a vede k výraznému zesvětlení a vyhlazení pleti. Sérum je dermatologicky testováno na citlivou pokožku a neobsahuje parfemaci, takže je ideální i pro nejjemnější typy pleti. Dopřejte své pleti dokonalou péči a těšte se z krásně sjednocené, hladké a rozjasněné pokožky každý den. Aromaterapeutická přírodní kosmetika Saloos začala psát příběh v roce 1993. Na trh vstoupila se svými dnes již legendárními čistými esenciálními olejíčky, do portfolia postupně přidávala další pleťovou a tělovou kosmetiku, až se stala největším českým výrobcem masážních olejů. Zakládá si na prvotřídní kvalitě surovin, ctí staletími osvědčené receptury, ale s nadšením vítá nové inovace. Jako první v Česku získala přísnou certifikaci CPK BIO, která zaručuje šetrný přístup k přírodě, obsah bio surovin z ekologického zemědělství a žádné syntetické ani škodlivé látky ve složení.

Vlastnosti produktu

  • Složení: Aqua (Voda), Glycerin (Hydratační látka), Bio Aloe Barbadensis Leaf Juice (Bio šťáva z aloe vera), Pentylene Glycol (Hydratační látka z cukrové třtiny), Propanediol, Hydrolyzed Verbascum Thapsus Flower (Aktivní látka z divizny), Sodium Hyaluronate (Sodná sůl kyseliny hyaluronové), Boerhavia Diffusa Root Extract (Aktivní látka z punarnavy), Xanthan Gum (Přírodní stabilizátor), Citric Acid (Kyselina citronová), Sodium Benzoate (Benzoát sodný – schválená konzervační látka pro biokosmetiku), Potassium Sorbate (Sorbát draselný – schválená konzervační látka pro biokosmetiku).
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Aqua (Voda), Glycerin (Hydratační látka), Bio Aloe Barbadensis Leaf Juice (Bio šťáva z aloe vera), Pentylene Glycol (Hydratační látka z cukrové třtiny), Propanediol, Hydrolyzed Verbascum Thapsus Flower (Aktivní látka z divizny), Sodium Hyaluronate (Sodná sůl kyseliny hyaluronové), Boerhavia Diffusa Root Extract (Aktivní látka z punarnavy), Xanthan Gum (Přírodní stabilizátor), Citric Acid (Kyselina citronová), Sodium Benzoate (Benzoát sodný – schválená konzervační látka pro biokosmetiku), Potassium Sorbate (Sorbát draselný – schválená konzervační látka pro biokosmetiku).