Soaphoria Jemný dětský balzám do nepříznivého počasí (50 ml) - proti větruchladu i suchému horkému vzduchu

Soaphoria Jemný dětský balzám do nepříznivého počasí (50 ml) – proti větru, chladu i suchému horkému vzduchu


295 

Soaphoria Jemný dětský balzám do nepříznivého počasí (50 ml) – proti větru, chladu i suchému horkému vzduchu od výrobce Soaphoria má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


100% přírodní balzám do nepříznivého počasí je ideální volbou pro citlivou dětskou pokožku, kterou chrání před extrémními vlivy počasí, ať už jde o zimu, vítr nebo letní horko a suchý vzduch. Je složený z rostlinných másel a olejů jako bambucké a mandlové máslo, jojobový, meruňkový, brutnákový a ricinový olej a vytváří lehkou nemastnou ochrannou vrstvu, která hloubkově vyživuje a posiluje pokožku. Obsahuje také extrakty z měsíčku lékařského a pupalky dvouleté, esenciální oleje tangerinky a ylang ylang a vitamín E, které zklidňují a chrání před podrážděním. Jemná textura se při nanesení mění na lehce roztíratelný krém. Balzám je vegan friendly, bez sulfátů, silikonů, parabenů a dalších syntetických složek.  Za slovenskou značkou Soaphoria stojí dvě sestry, Rita a Bianka, které k lásce k přírodním pokladům vedla už jejich babička. V dospělosti nabyté znalosti docenily a začaly ručně vyrábět 100% přírodní libůstky, kterými můžete hýčkat tělo i domov. V žádné receptuře nenajdete palmáč, silikony ani jiné záškodníky. I testování na zvířatech je samozřejmě tabu. 99 % kosmetiky je veganské, zbylé 1 % čerpá sílu ze včelích produktů.

Vlastnosti produktu

  • Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Butter (mandlové máslo)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (meruňkový olej)*, Borago Officinalis Seed Oil (olej z brutnáku lékařského)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamový olej)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinový olej)*, Glycine Soja Oil (sójový olej)*, Calendula Officinalis Fower Extract (měsíček lékařský)*, Oenothera Biennis Extract (pupalka dvouletá)*, Citrus Tangeriny Oil (tangerinka)*, Cananga Odorata Flower Oil (kananga vonná)*, Zea Mays Starch (kukuřičný škrob)*, Lecithin (lecitin), Tocopherol (antioxidant, vitamín E), Benzyl Salicylate***, Eugenol***, Citronellol***, Geraniol***, Limonene***, Linalool***, Citral***. * z kontrolovaného ekologického zemědělství, ***z přírodních éterických olejů
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Prunus Amygdalus Dulcis Butter (mandlové máslo)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (meruňkový olej)*, Borago Officinalis Seed Oil (olej z brutnáku lékařského)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamový olej)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinový olej)*, Glycine Soja Oil (sójový olej)*, Calendula Officinalis Fower Extract (měsíček lékařský)*, Oenothera Biennis Extract (pupalka dvouletá)*, Citrus Tangeriny Oil (tangerinka)*, Cananga Odorata Flower Oil (kananga vonná)*, Zea Mays Starch (kukuřičný škrob)*, Lecithin (lecitin), Tocopherol (antioxidant, vitamín E), Benzyl Salicylate***, Eugenol***, Citronellol***, Geraniol***, Limonene***, Linalool***, Citral***.
* z kontrolovaného ekologického zemědělství, ***z přírodních éterických olejů