Sonnentor Sirup BIO - Mojito (500 ml) - bio limetka a máta

Sonnentor Sirup BIO – Mojito (500 ml) – osvěžující chuť bio limetky a máty


245 

Sonnentor Sirup BIO – Mojito (500 ml) – osvěžující chuť bio limetky a máty od výrobce Sonnentor má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:

Štítek:

Mojito sirupovocný nápojový koncentrát bio je osvěžující směs, která vás přenese do slunného Karibiku, kde si můžete dopřát chvilku pohody plnou přírodních chutí. Tento koncentrát od renomovaného výrobce Sonnentor je ideální pro milovníky zdravého životního stylu, kteří ocení 100% přírodní ingredience a udržitelnou výrobu. Složení z bio jablečné šťávy, limetkového koncentrátu a extraktů z máty poskytuje autentický a osvěžující zážitek bez jakýchkoliv umělých přísad. Česko-rakouská značka Sonnentor nás svým přístupem uvádí v obdivný úžas. Průkopník ve výrobě bioproduktů svými lahodnými čaji i voňavým kořením rozdává radost už přes čtvrt století. Es má přitom tahle srdcová značka plný rukáv. 100% BIO kvalita každé ingredience. Šetrné zpracování a velký díl ruční práce. Kompostovatelné materiály, minimalizace odpadů a uhlíkové stopy. Obdivuhodně transparentní a férová spolupráce s farmáři. To jsou jen střípky inspirativní práce, kterou tým Sonnentoru dělá svět lepším místem. Nezaměnitelná značka přeměňuje obyčejný hrneček s čajem v symbol naděje, že poctivou prací v souladu se Zemí skutečně můžeme pomoci následujícím generacím k lepší budoucnosti. 

Vlastnosti produktu

  • Složení: jablečná šťáva bio, třtinový cukr bio, limetkový koncentrát bio 9 %, extrakt z máty kadeřavé bio 7 %, extrakt z máty citronové bio
  • :
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

jablečná šťáva bio, třtinový cukr bio, limetkový koncentrát bio 9 %, extrakt z máty
kadeřavé bio 7 %, extrakt z máty citronové bio