Biorythme Přírodní krém pro suchou pleť - Kakaové máslo a vanilka - 30 ml - podmanivá vůně vanilky a kakaa

Biorythme Přírodní krém pro suchou pleť – Kakaové máslo a vanilka – 30 ml – podmanivá vůně vanilky a kakaa


329 

Biorythme Přírodní krém pro suchou pleť – Kakaové máslo a vanilka – 30 ml – podmanivá vůně vanilky a kakaa od výrobce Biorythme má doporučený e-shop aktuálně skladem. Pro více informací přejděte do e-shopu:


Přírodní krém pro suchou pleť od Biorythme pokožku hýčká směsí rostlinných olejů a másel a zároveň pohladí smysly vůní z výtažků z vanilky a kakaového másla, které jemně voní po bílé čokoládě. Ve složení nenajdete ani kapku vody a krému tak díky vysoké koncentraci účinných látek stačí použít jen maličko. Vyladěné složení má hebkou texturu a bojuje proti ztrátě vlhkosti, která je zásadní pro vitalitu a pružnost pokožky. Nejlépe sedí normální, suché i citlivé pleti. Všechny složky jsou přírodní a navíc 100% rostlinné. Navíc tu nenajdete ani ždibec konzervantů. Srdce české značky Biorythme tluče v rytmu přírody. V recepturách dřímou ty nejkvalitnější suroviny a ve většině pokladů nenajdete ani kapku vody – a díky tomu ani žádné konzervanty. Je vymazlená ručně v malých šaržích, proto je tutově zaručená čerstvost každého jednoho produktu. Její vlajkovou lodí jsou funkční deodoranty bez hliníku, v portfoliu má ale i jiné voňavosti.

Vlastnosti produktu

  • Složení: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Alcohol (bio líh), Vanilla Planifolia Bean Extract (pravá vanilka)
  • objem: 30 ml
  • :
  • zbylé parametry jsou v obchodě.
Složení

Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Alcohol (bio líh), Vanilla Planifolia Bean Extract (pravá vanilka)

objem

30 ml